Mikä Cresent oikein on?
Cresent on rinki, johon saa liittyä kaikki blogin omistajat. Yhdessä ringissä on aina 15 rinkiläistä, rinkejä voin tehdä tänne loputtomasti. Tehtävänäsi on kiertää kuukauden aikana jokaisen rinkiläisen luona, ja jättää hänelle kommenttia. Ylimääräinen vierailu ei ole pahasta.

Missä?
Cresent-rinki on suunnattu Vuodatuksen blogeille, enkä ota tänne muita sivuja. Sivut voivat olla normaaleja päiväkirjoja, taidesivuja, kuvapäiväkirjoja, melkein mitä vain.

Miksi?
Olen huomannut, etteivät ihmiset löydä kaikkiin blogeihin. Näin jää jotkut kommenttia haluavat hieman eristyksiin, kun taas toisia blogeja pommitetaan viestejä oikein olan takaa. Ringin tarkoitus olisi saada uusia blogiystäviä ja jakaa kommenttien ilot muiden kanssa.




Eli olen Jonna, Cresentin pitäjä. Jos haluat liittyä rinkiin, mene osioon "eroa/liity". Tarkistan sivusi vielä ennen kuin hyväksyn liittymisen, sitten tulen sivuillesi jättämään ringin numeron, johon kuulut. Jos liityt rinkiin, on ainakin tekstilinkki pakollinen, mutta olen tekemässä myös buttoneita halukkaille. Mikäli et syystä tai toisesta ehdi kiertää kaikkia blogeja, ei siihen kuole, mutta jos se tulee kovasti tavaksi, voit helposti erota samasta paikasta jossa olit liittynytkin.